Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Szpital Matki Polki ma niesprawne zasil...

Komentarze do artykułu

Szpital Matki Polki ma niesprawne zasilanie

Przyczyną ostatnich awarii prądu w największym w regionie łódzkim szpitalu położniczo-ginekologicznym - Instytucie Centrum Zdrowia Matki Polki mogło być niesprawne zasilanie. Kontrola przeprowadzona przez urząd wojewódzki wykazała, że zasilacze awaryjne w szpitalu są zużyte, drogi ewakuacyjne - źle oznakowane, a oświetlenie - niekompletne - dowiedziało się Radio TOK FM.

Szpital Matki Polki ma niesprawne zasilanie

Autor: paudys 06.11.09, 20:09
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Ja proponuję jeszcze przyjrzeć się parkingowi na dole pod wiaduktami przed budynkiem. Miałem ostatnio wątpliwą przyjemność parkowania tam, panowie liczą sobie 2zł za każdą godzinę, problem jest tylko taki, że w czasie deszczu z tej ruiny leje się jakiś cement i już drugi tydzień nie mogę doszorować auta, nie wiem czy nie czeka mnie wymiana przedniej szyby.

--
Marcin P.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.