Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: A ja sobie poczekam

Komentarze do artykułu

Ponad sto gór lodowych zmierza w kierunku Nowej Zelandii

Ponad sto, a prawdopodobnie kilkaset, antarktydzkich gór lodowych zmierza w kierunku Nowej Zelandii. Władze wydały specjalne ostrzeżenie dla statków.

Re: A ja sobie poczekam

Autor: wierny.czytelnik 23.11.09, 21:06
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
> ...nie trzeba wydawać żadnych znaczących sum" ???
Naprawdę?
Czyli cała ta historia z cap & trade to tylko żart primaaprilisowy? Czyli Zapatero z Tuskiem tę umowę to tylko tak dla zabawy? Te pomysły o pompowaniu CO2 pod ziemię? Te dofinansowania do budowy elektrowni wiatrowych? Te pomysły o biopaliwach? ...
To wszystko to tylko mój zły sen?

Co do elektrowni atomowych to pełna zgoda! Jest tylko jeden problem. Powiedz to tym z Greenpeace'u

Nie przeskakuj na inny temat - rozmawialiśmy o CO2, co ma z tym wspólnego freon?

> ...wystarczy wyliczyć ilość wszystkich gazów w atmosferze,
> obliczyć ilość pary wodnej w atmosferze i podzielić jedno
> przez drugie...
Ha, ha, ha! Bardzo udany dowcip! Znam jeszcze lepszy... wiesz jak policzyć ile jest owiec w stadzie? To bardzo proste! Wystarczy policzyć ilość nóg i podzielić przez cztery.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.