Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: To mnie Ciebie zal, ze wierzysz w b...

Komentarze do artykułu

Wiceprzewodnicząca PE o zwolnieniu Polańskiego: Niedopuszczalne

Wiceprzewodnicząca Parlamentu Europejskiego Włoszka Roberta Angelilli z rządzącej partii Lud Wolności wyraziła oburzenie decyzją sądu w Szwajcarii o tym, że Roman Polański będzie mógł wyjść na wolność po wpłaceniu kaucji w wysokości 3 milionów euro.

Re: To mnie Ciebie zal, ze wierzysz w brednie bib

Autor: senseiek 27.11.09, 02:32
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

> kolego drogi,ja mając 13 lat marzyłem wyłącznie o pyrzjaźniach z
> dziewczynami,seks był tylko w filmach i nawet mnie to nie
> interesowało.Dziewczyny 13 lat ani wtedy ani dziś NIE PRAGNĄ seksu,a tylko
> chłopaka lub przyjaciela ale do miłości w pojęciu 13-latki

Skoro mieszkales w katolickiej wsi, gdzie dba sie o cnote niczym jak o 3 reke, to masz takie wspomnienia z mlodosci, jakie masz, czyli mierne.

W Krakowie (w ktorym jest najwiecej ateistow), jak mialem 12 lat to 10 latka objela mnie udami, zaplotla nogi wokol moich jak na niej lezalem, i mowila mi do ucha "gwalc mnie", wsadzajac jezyk do ust.. Co sie dzialo potem, mozesz sobie wyobrazic.. ;)

Ta sama dziewczyna zabrala mnie innym razem do opuszczonej fabryki, z winkiem, i opowiadala jak ja chlopacy w niej bzykali na kocyku, i zebysmy po winku tez sie zabawili..

Pewnego razu zabralem jej pamietnik i zobaczylem co spisywala, i miala rozdzial pt "jak sie calowac z chlopakiem" z wyszczegolnieniem co robic.. :) Moge sie domyslic, ze to byla praca wspolna jej i kolezanek, z wlasnego doswiadczenia.

Innym razem, inna dziewczyna ponizej 15-tki, ktora co dopiero poznalismy podczas grania w ping-ponga na osiedlu, opowiadala jak to na wakacjach z ktorych to dopiero co wrocila, poznala 18 latka-ktory byl opiekunem grupy i robila z nim seks oralny i jej bardzo smakowalo.. Obiecywala, ze przyjdzie do nas po 15 urodzinach, i nas "zaliczy" (full seks, a nie tylko oral).. Ja mialem wtedy 20, a kumpel z ktorym gralem 17.. Pamietam, ze kumpel byl zaaferowany tym ze "taka mloda, a juz robi oral", ale on zawsze byl taki pruderyjny.. :)

Moglbym podac kilkadziesiat takich akcji z dziewczynami ponizej 15 lat. To bylo w czasach gdy nikt nawet nie slyszal o czyms takim jak "pedofilia", tzn kilkanascie-kilkadziesiat lat temu..

> Przez wiele lat,rozmawiając z takimi osobami,nie spotkałem przypadku aby
> jakakolwiek małolata umawiała się na seks,lub chciała o tym rozmawiać.Tak więc

Masz bledna interpretacje. Kobieta jakby nawet spala ze setka facetow to bedzie zanizala, to naturalne, ze nie chce, zeby wyjsc na latwa dziwke. Bardzo rzadko sie spotyka kobiete ktora chwali sie swoimi podbojami.

> TYLKO CHŁOPCY MAJĄ CHORE RZĄDZE ,tacy jak ty.
> To nie może usprawiedliwiać

Z kims ci chlopcy musza uprawiac seks. Myslisz, ze robia to sami ze soba? No to co 5 sekund powinnismy spotykac dwoch facetow idacych trzymajacych sie za reke..
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.