Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Predkosc i cena...

Komentarze do artykułu

Bartoszewski o wydawcy "Kapuściński non fiction": Przewodniki po domach publicznych

Władysław Bartoszewski ostro skrytykował pomysł wydania książki "Kapuściński non fiction". Polityk ma "dylemat moralny", czy nadal współpracować z wydawnictwem. - Są uprawnione wydawnictwa, które wydają przewodniki po domach publicznych, ale nie sądzę, żebym chciał wydać w takim miejscu swoją książkę historyczną - powiedział.

Re: Predkosc i cena...

Autor: nasan 26.02.10, 08:23
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
furry napisał:

> "naprawde irytujace jest te ciagle pouczanie mnie co mam ogladac, co czytac, co
> wypada a co nie, z kim mam sypiac, czy uzywac kondomow, o czym mam dyskutowac..
> ."
>
> OK, ale jak wpisałeś gazeta.pl w przeglądarce, nie wiedziałeś czego się
> spodziewać? Ale swoją opinię zamieścić musisz, bo ci "narzucają" i "pouczają".
> Ja np. "NIE" Urbana nie czytam, ale też nie wchodzę na tamtejsze forum i nie
> wypisuję jak bardzo się z nim nie zgadzam.

ja nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem. mam nie czytac gazeta.pl bo zakladasz, ze to nie jest moja opcja swiatopogladowa??!!! to w ogole zalatuje mi jakas komuna, jak sie nie zgadzasz z nami to cie tu nie ma.
problemem w pl jest to, ze rozne osrodki nie wchodza w polemike, nie odnasza sie do faktow, nie przezucaja sie argumentami tylko obrazaja inaczej myslacach. czetso wrecz wprost zakazuja debat!!!!!!!!! pamietasz co powiedza Pieronek jak tylko doktnieto problem eutanazji w debacie publicznej??!!!! "chcecie wojny to bedzie ja mieli". gosciu uwazal za stosowne pogrozic palcem, slowem nie odniosl sie do sprawy.
zreszta wyobraz sobie, ze chocby cesarza kapuscinskiego przeczytalem pierwszy raz w wieku 15lat. zawsze cenilem kapuscinskiego za jego pioro. i to co o nim napisza w tej ksiazce nie zmieni mojej opini. i teraz kupie te ksiazke tylko dlatego by wesprzec autora, ze ma odwage postawic sie roznym swietym.

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-249
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.