Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Kill me, eat me, make me laught!

Kill me, eat me, make me laught!

Autor: h108 29.06.05, 13:56
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Jestem totalnie przeciw takim reklamom. Jestem wegetarianka. Widok swinki cieszacej sie z tego, ze za
chwile zamieni sie w kielbaske jest dla mnie egzotycznym horrorem. Abstrachujac od poziomu tych
"reklam", ktore nie maja nic wspolnego ani z estetyka ani z prawda, sa one ogromnym naduzyciem
wobec cierpienia, ktore jest codziennoscia zwierzat. Choc zasady masowej hodowli, ktorych opis
pomine tu majac na wzgledzie wrazliwosc czytelnika rzeczywiscie moga sprawic, ze skazancy ciesza sie
na nadchodzaca smierc.

A btw z reklamy Eurosmaku smialo sie swego czasu cale branzowe miasto. Producent, ktoremu
wyczucia starczylo na wyprodukowanie tego zalosnego knota, nie mial go juz na tyle, zeby uslyszec jak
bardzo smiech ten jest szyderczy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.