Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   moja opinia przed pójściem na wódkę ;-)

Komentarze do artykułu

moja opinia przed pójściem na wódkę ;-)

Autor: r0b0l 19.11.05, 18:17
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
na podstawie tego co dziś widziałem w TV i przeczytałem w innych pismach w necie:
to była demonstracja siły nowego rządu NOWEJ 4 RZESZYPOSPOLITEJ KATOLICKO NARODOWEJ. Homo nie mają tu nic do rzeczy, są tylko pierwszymi ofiarami . Paretia się ich pozbędzie przy ogólnej aprobacie społecznej.
Całą opozycję i elementy niewygodne w najbliższych miesiącach czeka to samo albo gorzej.
Homiki zostaną wywalone do pedalskiej Brukseli a warchoł, k0rwa i ubek wszelki z PO będa systematycznie gnębieni przez specsłużby, sadzani na stadionach etc. Każdy system totalitarny niezwykle szybko rozbudowuje aparat represji, właśnie jesteśmy tego świadkami. Te 3 miliony mieszkań to nic innego jak 3 miliony miejsc odosobnienie sprzyjających kontemplacji.
Firerzy muszą to zrobić szybko, zanim motłoch który ich wybrał się zorientuje że został wydymany. Zastraszanie będzie już za miesiąc naszym chlebem powszednim, późny PRL ze swoją SB i aresztowaniami to przedszkole.
I jeszcze sobie pomyślałem: nie ujednolicajmy wszystkich katolików - bo takie tendencje są - to mała garstka pseudokatolików spod czarnej flagi niejakiego Rydzyka plus kilka procent ludzi którzy nie wiedzieli co czynią a mieli nadzieję na lepszą Polskę.
Idę się napić bo w tym kraju nie można inaczej
Sieg Kwajl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (501-600)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.