Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: WOLTER był WIelkim Myślicielem

Komentarze do artykułu

Re: WOLTER był WIelkim Myślicielem

Autor: r0b0l 19.11.05, 22:10
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
ja już jestem namierzony ale siedzieć cicho nie będe. Albo mnie zabiją albo z tego kraju wyrzucą.
Inaczej się nie da. Nie po to straciłem zdrowie i narażałem się w przeszłości. Tyle że wytrzepałem steropian i pozostałem szarym obywatelem. Młodsi mnie pytają po co to było ( 1980, 1989 ) nie potrafię odpowiedzieć. póki co to jeszcze mój kraj i choć siedzę na bagażach od pewnego czasu to teraz się nie ruszę. Zamykanie tytułów, rozgłośni, kontrola netu to kwestia najbliższych 2 miesięcy. Zmiany idą szybko, jeszcze szybciej się zacznie jak mały kurdupel zostanie zaprzysiężony. Kwas skończy jak Szach Iranu a my jak Iran.
Jedyna pociecha to fakt że zwolennicy PISdy zaczną pierwsi labiedzić
A na razie po lekturze Konstytucji i wysłuchaniu przed chwilą wypowiedzi w Panoramie speców od praw i Konstytucji wiem że mamy rację: władza złamała podstwaowe prawa obywateli
Ciut za wcześnie bo nowej konstytucji jeszcze nie wprowadzili ( ta nowa zaczyna się mniej więcej tak : w imię boga ojca wszechmogącego.... )
pozdrawiam
ps. jak się spotkamy w celi to podyskutujemy a jak mnie będa rozwalać to krzyknę to samo co kapral Kuraś, chyba że mi gębę zagipsują
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (701-800)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.