Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Odkurzacz antyrodzinny

Komentarze do artykułu

Re: Odkurzacz antyrodzinny

Autor: lucusia3 31.07.06, 15:35
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Życie bez samochodu oczywiście jest tańsze, pod warunkiem, że stać cie na mieszkanie w centrum, nie masz dzieci, które stale trzeba dostarczyc do dentysty, na angielski, na trening, do kółka plastycznego, muzycznego czy nawet chóru w kościele, do teatru, do kina (wybrać dowolne, zazwyczaj trzeba zaliczyć większość, iść na zebranie do szkoły (im więcej dzieci tym więcej różnych szkół), nie musisz odbywać spotkań w pracy, odwiedzać rodziny, iśc do banku, do różnych instytucji, o fanaberiach typu basen czy miłe spotkanien ze znajomymi nie mówiąc. No chyba, że mieszkasz w malutkiej miejscowości i wszędzie do pół godziny dojdziesz na piechotę. Ja tak nie mam, więc bez samochodu widywałabym moje dzieci sporadycznie późnym wieczorem (rano nie ma mowy), na jakiekolwiek zajęcia pozalekcyjne dla nich nie byłoby szans, a każda wizyta u lekarza czy na poczcie wymagałaby wzięcia urlopu. Pewnie potem zostałabym ja, albo mój mąz bezrobotna, ale może o ty chodzi, by rodzice spędzali dużo czasu z dziećmi.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-328
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.