Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Płacą? A ile?

Komentarze do artykułu

Re: Płacą? A ile?

Autor: pshemon 04.10.06, 17:51
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Uważam, że po poprzednim przemówieniu Prezesa PIS w sztoczni Gdańskiej, kolejna sceneria dla jego przemówień w postaci Pałacu Kultury i Nauki im. Stalina, jest, jak najbardziej na miejscu. W końcu to miejsce ma wielki tradycje polityczne, choćby wielki wiec poparcia towarzysza Wiesława w dokładnie tym miejscu.
Biorąc pod uwagę podobną retorykę Prezesa J.Kaczyńskiego, będę miał nie odparte wrażenie, że przeniosłem się oto za pomocą wehikułu czasu w przeszłość.
Mam nadzieję, że tam też nie zabraknie górnika, panienki w stroju mazowieckim i dziewczynki z kwiatkami dla nieomylnego wodza Polskiej Zjednoczonej Partii Prawa i Sprawiedliwości. Proponuję też aby w roli komisarza ludowego przemówił wieszcz propagandowy tej partii - Jacek Kurski.
Już słuszę te okrzyki - Pomożecie? - Pomożemy.
Albo - Precz z warchołami
Czyli nie mogę się doczekać, jak to ktoś to ładnie określił, kolejnego spektaklu, połączenia mszy papieskiej z wiecem pierwszomajowym.
Jednak najbardziej przeraża mnie fakt odbierania okrzyków - PIS, PIS, PIS
Przez audytorium międzynarodowe może być to odebrane niezbyt przychylnie, jako demonstracji zboczeńców seksualnych. Przytoczę za wikipedią:
Piss to nazwa, pochodząca z języka angielskiego (to piss ang. oddawać mocz), ekstremalnej formy urozmaicania współżycia seksualnego (seks.: urofagia, urofilia). Najcześciej połączona z dominacją jednego partnera nad drugim. Polega na oddawaniu moczu na partnera, oblewaniu go nim. Satysfakcją seksualną dla obojga jest poniżanie i bycie poniżonym. Dla uległego partnera, zazwyczaj, kontakt z moczem, picie moczu np. partnerki jest nagrodą, o którą prosi i błaga.
Patrząc na definicję, można i tu dostrzec pewne podobieństwa.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-139
(101-139)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.