"Gazeta" jest moją najbradziej wiarygodną prasą w Polsce, ale mam peośbę aby na swych łamach nie publikowała wypowiedzi a tym bardziej zdjęć idiotów z LPR, przede wszystkim Wierzejskiego i Giertycha - to zaśmieca i psuje smak dobrej gazety. Wierzejski to przypadek psychiatryczny, wystarczy popatrzeć na tę faszystowską, głupawą gębę...a swoją drogą to nigdy nie słyszałem nic mądrego z jego plugawych, jadowitych ust. Wierzejski ty przygłupie jak się dostać na tę Twoją listę? Bo ja nie popieram średniowiecznych, faszystkowskich, głupich wniosków oszołomów zacofanych z elpeerowskiego stadła. Wierzejski, a masz dużo pieniędzy, bo po zawieszeniu takich plakatów do końca życia nie wypłacisz się głupku osobom, które cię zaskarżą w ramach przestępstwa wobec ustawy o ochronie dóbr osobistych. Precz z LPR!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.