> Witam serdecznie,
> nie wiem czy ktoś już o tym nie pisał bo nie chciało mi się czytać wszystkich
> wpisów na tym forum ale dlaczego tym razem gdy policja naszła tych tłumaczy o
> 6.00 SLD nie krzyczy, że tak nie można i że to nieludzkie, że tak wcześnie są
> ludzie nachodzenia jak to było w sprawie Blidy i innych postkomunistycznych
> działaczy SLD???
> PS. Uważam, że policja powinna się zająć czymś innym, bo tłumaczenie napisów to
> wg mnie nic złego.
> Pozdrawiam.
ja w ogóle sie zastanawiam jakim cudem żadna z opcji nie staje w obronie internautów, przecież to ogromny elektorat. Ale z drugiej strony jak sie popatrzy kto zasiada w sejmie...pewnie niektórzy nei wiedzą jak sie komputer wlącza:]
Internet to wolność. Skoro moge
wymieniac sie plytami w ramach dozwolonego użytku ze znajomymi/rodziną, to dlaczego nei moge tego robic ze spolecznościa internautów?Uważam ich za swoich znajomych, jesteśmy internautami - tworzymy pewną społeczność w ramach której powinna panować wolność w zakresie dostępu do dóbr kultury, jak w duzej rodzinie. Nie mozna stawiac miernej i mocno jzu nieaktualnej ustawy ponad prawa zasadnicze, jak wolnośc w dostępie do kultury. Świat sie zmienil i prawo również powinno
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.