A ja cigle nie rozumiem, co chcesz powiedziec, oprocz prostego komunikatu "Zakazac!"..
knajp dla niepalacych jest malo, bo ludzie pala.
nadchodzi do polski moda na niepalenie - tych knajp bedzie wiecej. Chce, zebys zrozumial,ze ja rozumiem, ze komus przeszkadza.I dlatego uwazam, ze powinno sie stworzyc warunki dla obydwu grup, a nie tylko dla jednej. Nie mam ochoty wychodzic w ustronne miejsce, czy naprawde tak trudno ci zrozumiec, ze ja tez mam ochote na komfort? :)mam ochote wygodnie siedziec, a nie wylatywac co chwila na papierosa.
w biurze nie powinno sie palic,zgoda.
Ja po prostu nie widze tutaj problemu - w pociagach zrobmy osobny WAGON, a nie przedzial, bo to faktycznie fikcja.
Ja do knajpy gdzie palic nie mozna nie wchodze. I podbnie postepuje wiekszosc moich znajomych palaczy. powstana po prostu kolejne nielegalne knajpy, legalne beda zarabiac mniej i tyle. Po co?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.