Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: spadac

Komentarze do artykułu

Re: spadac

Autor: terranova3 05.06.07, 12:06
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
No nie ma na Ciebie argumentu...
Nie czytasz uwaznie.
caly czas proponuje (moze teraz to przeczytasz) osobne knajpy dla niepalacych i palacych. Wtedy Ty nie bedziesz cierpial, a ja bede miala komfort.Nie sadzisz, ze to dobre rozwiazanie?
I naprawde ostatnie pytanie i NAPRAWDE chce uslyszec na nie odpowiedz : dlaczego moj komfort jest tak nieistotny,a Twoj tak bardzo. Wiem, ze to juz pytanie troche ponizej, ale caly czas slysze, ze moj komfort zupelnie sie nie liczy. I nie potrafie zrozumiec, dlaczego? Dlaczego twoj jest wazniejszy?
Caly czas ci pisze, ze rozumiem, ze ci przeszkadza, jak pala dookola ciebie,a ty odpowiadasz mi argumentami na poziomie liceum. Dlaczego?

oczywiscie, ze bedziemy wchodzic, jesli nie bedzie mozna palic. ale nie bedzie to dla nas przyjemne i raczej bedziemy sie umawiac w domach, gdzie nikt nam nie bedzie zakazywal. I tyle. przynajmniej ja tak bede robic.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (301-400)
(201-300)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-491
(401-491)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.