Te tak zwane „Kaczory” podjęły się najtrudniejszej
Te tak zwane „Kaczory” podjęły się najtrudniejszej i najbardziej niepopularnej w społeczeństwie z komunistycznymi tradycjami walki z korupcją.
99% tego społeczeństwa korumpowało lub było korumpowane, a 90% nadal to czyni.
Każdy kto kiedykolwiek prowadził interesy poza granicami naszego kraju uczestniczył w takim procederze na polskich granicach.
Każdy kto kiedykolwiek wymagał poważniejszego leczenia uczestniczył w takich procederach w służbie zdrowia.
Za dobrą, normalną wycenę strat poniesionych w wypadku komunikacyjnym przez PZU trzeba dać łapówkę np. w postaci kilkudziesięciu procent od uzyskanego odszkodowania.
Za uzyskanie prawa jazdy wiadomo.
Za ocenę zdolności do prowadzenia pojazdów, badanie kierowców w 2/3 przypadkach, a może nawet w 100%, bo jak inaczej ocenić postępowanie lekarza, który Dla ZUS wystawia opinię, że wyzdrowiałeś po wypadku komunikacyjnym i możesz dalej wykonywać swój zawód, a następnie po paru dniach jako lekarz uprawniony do badań kierowców – stwierdza, że obecnie istnieją przeciwwskazania do prowadzenia pojazdów.
Tak wygląda nadal stan działalności korupcyjnej w zakładach, placówkach, instytucjach i urzędach. Ten stan potwierdzają rożne komisje w tym Unijne.
To co się dzieje w wysokich urzędach państwowych wiemy z informacji medialnych, ponieważ tak daleko nasze możliwości nie sięgają.
Każdy człowiek, który otrzymał to czego się spodziewał, nigdy nie zgłosi faktu dania czy zadania od niego łapówki,. Tym bardziej nie zgłosi tego otrzymujący. Nie ma tu znaczenia, czy otrzymana „usługa” należała się i czy faktycznie była bezpłatna. Nikt bowiem, kto już przeszedł przez korupcyjny system nie będzie do tego wracał.
Każdy kto zgłosił lub domagał się rozpoznania sprawy przez Prokuraturę wie, że to on właśnie będzie pierwszym i jedynym oskarżonym, to on właśnie będzie represjonowany i prześladowany aż w końcu wyląduje w więzieniu. Nie koniecznie musi zostać oskarżony w tej konkretnej sprawie. Pan Kaczmarek sam jako Prokurator Krajowy i Minister MSWiA uczestniczył w tych przestępstwach, ponieważ nie wszczynał śledztw przeciwko skorumpowanym lekarzom, urzędnikom i sędziom oraz nie wnosił kasacji od fikcyjnych , spreparowanych, spraw i wyroków przeciwko obywatelom walczącym z korupcją.
Za czasów komunistycznych zawsze odmawiałem uczestnictwa w wyborach, natomiast po uzyskaniu niepodległości zagłosowałem na Lecha Wałęsę, co stało się moją najgorsza porażką życiową. Tak też glosowałem w swoim 53 letnim życiu jeden raz i na tym poprzestałem. Gdy te tak zwane „Kaczory” pozostawiły u władzy Pana Kaczmarka wiedziałem, że po raz kolejny miałem rację nie uczestnicząc w wyborach.
Te tak zwane „Kaczory” podjęły się najtrudniejszej i najbardziej niepopularnej w społeczeństwie z komunistycznymi tradycjami walki z korupcją.
Oczywiście podstawą tej walki jest zmiana konstytucji, polegająca na odebraniu immunitetów oraz władzy „boga” sędziom. Nikt nie jest tak skorumpowany jak III władza, która chroniąc swoich układów chroni innych przestępców, bowiem każdy wyrok można uzasadnić odpowiednią opinią tak zwanych biegłych sądowych.
Ponieważ nie ma nadziei na zmiany w Konstytucji podjęto się (Ziobro) walki z korupcją w każdym miejscu i niezależnie od statusu majątkowego, politycznego przestępców.
Jest rzeczą oczywistą, że lekarz przestępca będzie powoływał się na nagonkę na lekarzy, a organizacja przestępcza będzie strajkować i robić wszystko, by pozostawiono ich w spokoju, czyli po za prawem.
To samo robi i zrobi każda organizacja, której próbuje się odebrać prawa do sterowania i zarządzania w skali państwa np. kto może zostać adwokatem, lekarzem lub kogo z ich towarzystwa, układu można ukarać.
Tak mamy do czynienia z ogólno krajową korupcją, gdzie ofiarami są obywatele drugiej kategorii.
Każdy oszukany, okradziony, bezprawnie uwięziony oraz rodziny już zamordowanych powinien poprzeć działania „Kaczorów”, bowiem jest to jak do tej pory jedyna siła, która może zmienić nasz kraj, naszą Polskę.
Niestety takie zmiany i walka z mafiami zawsze była trudna, na całym świecie.
Czasami dochodziło do przewrotów, rewolucji i wojen a niektóre z nich trwają nadal.
Naród Polski i tak jest wyrozumiały i spokojny a może zbyt spokojny, ponieważ pozwala na to, by żyć w zagrożeniu zdrowia i życia oraz milczy, gdy dokonuje się na nich przymusowej eutanazji.
Jedyny Rząd, który podjął walkę z korupcją i może zmienić oblicze naszego kraju, musi zdobyć poparcie narodu II kategorii oraz ludzi, którzy chcą coś dla Polski zrobić. Narodu, który ciężko pracuje i jest zmuszony do utrzymywania urzędników, prawników, lekarzy, czyli „bogów” i w zamian za to otrzymuje arogancję i oszustwa urzędników albo kona przed drzwiami szpitala na oczach lekarzy.
Pozwólmy im tę walkę prowadzić i wygrać.