Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Jest DRUGA część spotu !!!! ;)

Komentarze do artykułu

Nowy spot PiS: Wiem k..., że nie biorą!

PiS przedstawił swój nowy spot wyborczy. Ma pokazać różnicę między Polską przed rządami PiS, a Polską pod rządami PiS. W świecie bez PiS panuje korupcja. W świecie PiS "K...nie biorą". Nową reklamówkę zaprezentowali posłowie Joachim Brudziński i Mirosław Dudziński.

Jest DRUGA część spotu !!!! ;)

Autor: thorrel 13.09.07, 14:45
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Pirwsza część kończy się tak:

"Wiem k... że nie biorą. Trzeba skończyć z tym zi0bro i kaczyńskim i wracamy do gry"

To druga powinna zacząć się tak:

"No mówię ci k(piii) że nie biorą się za robotę, tylko siedzą, w stołki pierdzą
i sobie nowe ministerstwa dla przystawek otwierają. Wracamy do gry bo jak nie to
nam ten piękny kraj do końca roz(piiiiii). Wcześniej były kontrakty rządowe,
była praca, było z czego pieprz(piii) zusy płacić, a teraz co? Przez cztery lata
jednego pie(piiiiii) mostu w stolicy wybudować nie potrafili. Ale za to peron
(piiiii) mamy. A ja zamiast trzymać swoich budowlańców w garści jak wcześniej to
ich (piiii) po całej europie szukać muszę. I jak przestali być nagle opozycją to
już nie chcą aby im smarować tylko każą haki na pozostałych przynosić...
czwarta kurde (piiiiiii)".

Nie zastrzegam praw autorskich ;) filmowcy do dzieła ;)
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.