Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   wygrać wybory dzieki emigrantom

Komentarze do artykułu

Premier o debacie z Tuskiem: Po co mam rozmawiać z pomocnikiem?

- Przed nami jest ważniejsza debata, bo Aleksander Kwaśniewski jest ważniejszą postacią ostatniego 18-lecia niż Tusk. Program PO jest tylko dodatkiem do programu LiD. W związku z tym, po co mam rozmawiać z pomocnikiem, skoro mogę z szefem. Może się pochylę nad pomocnikiem, ale na razie wolę porozmawiać z szefem - powiedział Jarosław Kaczyński pytany, czy zgodzi się na debatę z Donaldem Tuskiem.

wygrać wybory dzieki emigrantom

Autor: klonpvv 25.09.07, 19:59
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Może i przegapiłem już podobną informację, jeśli jednak nie....
Nikt się nie powinien dziwić dużemu procentowi poparcia dla Kaczyńskich jeśli w Polsce zostali w dużej mierze ludzie ktorzy nie potrafią się zdobyć na wysiłek myślenia, albo ksiądz jest dla nich pierwszą instancją wcielonego Boga. Są też strukturalni bezrobotni, ktorzy nawet jakby im ktoś obiecał złote góry, po wyborach, to i tak by je olali, na tej samej zasadzie z staraniem sie o pracę.

Ilu natomiast emigrantów pofatyguje się do polski na wybory? Albo ilu z nich pójdzie się zapisać bodajże do konsulatu na listę polaków za granicą, którzy chcą głosować [i pewnie ujawniając się kaczyńskim którzy z tych "przegranych niezaradnych emigrantów' są do ścigania za granicą za podatki]?

Niech przeciwna opcja zaproponuje amnestię podatkową i zadba aby głupie podatki się skończyły, to część ze znaczej liczby Polaków za granicą będzie miała wybór.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-368
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.