Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Kochacie państwowe leczenie? - no t...

Komentarze do artykułu

999? Przyślijcie pod szpital karetkę - moja babcia umiera

Wnuk ciężko chorej Rozalii Kroczak musiał zadzwonić na pogotowie, aby jego babci udzielono pomocy. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że pani Rozalia była już w szpitalu. Lekarz gorzowskiej placówki odmówił przyjęcia starszej kobiety, bo nie przywiozła jej karetka. Bulwersującą historię opisała dzisiejsza "Gazeta Lubuska".

Re: Kochacie państwowe leczenie? - no to macie

Autor: fela_szechter 11.12.07, 16:21
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Jak będziemy mieli sprywatyzowaną służbe zdrowia to wiesz co będzie? Będzie tak samo! Będziesz miał pieniądze to cię obsłużą z uśmiechem, nie będziesz miał to ci pozwolą umrzec pod szpitalem. Ot co. Bo dla prywatnego przedsięciorcy liczy się zysk i będzie się liczył, czy to tyczy sklepu czy szpitala. Nie będzie zysku z pacjenta to i nie będzie leczenia.

Miałam przyjemność ( albo i nie) korzystać z usług prywatnej lecznicy. Nie dośc że nie obsłużyli mnie tak jak trzeba, nie udzielili stosownych informacji choć pytałam wielokrotnie, to jeszcze zapłacilam kupe kasy za nic, bo swojej sprawy nie załatwilam.
W państwowej służbie zdrowia wielki bałagan, ale przynajmniej nie straciłabym tylu pieniędzy, co najwyzej nerwy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-141
(101-141)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.