Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Langston mnie zainspirował :-))

Komentarze do artykułu

Nasza-klasa.pl nie działa, ale to nie atak hakerów

Od nocy nie działa jeden z najpopularniejszych serwisów ostatnich miesięcy - nasza-klasa.pl - poinformowali Alert24 internauci. W sieci pojawiły się plotki, że serwis zaatakowali hakerzy, wyczyścili dyski, a dane z serwerów zostały bezpowrotnie stracone.

Langston mnie zainspirował :-))

Autor: akle2 03.01.08, 00:15
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Nie jestem tak przewrażliwiona jak On i widzę że jest tu osamotniony na placu boju ale... jak się tak głeboko zastanowić to coś w tym jest. Ja sama mam konto w Naszej Klasie bo zabawa jest przednia i korzyści z odszukania starych znajomych niewątpliwie przekraczają "straty" związane z przejęciem moich danych przez niemieckich ubezpieczycieli, Marsjan i bliżej nieokreślonych agresorów.
Ale tak sobie myślę, co by było gdyby... Np "zaproszę" do "znajomych" Pana X i Pana Y z którymi kiedys flirtowałam. Obaj się WIDZĄ i może im coś przyjść do głowy żeby się wzajemnie wypytać o mnie, a .. wiadomo.. mnie nie będzie to na rękę.
Albo: ktoś może mnie jednak bardzo nie lubić (czasami ludzie bywają dla siebie też wrogami) i znjadzie mnie w NK, może wysłać hurtem wiadomości do moich znajomych oczerniajace mnie w jakiś sposób. Przedstawiłam sytuacje hipotetyczne ale też możliwe. Tych złodziei danych od ubezpieczeń juz mniej się boję. Przecież mogę sie akurat u nich nie ubezpieczać. A miejsce spamu jest w koszu.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.