Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Draba: Prezydent nie ma problemów z alk...

Komentarze do artykułu

Draba: Prezydent nie ma problemów z alkoholem

- Prezydent nie miał i nie ma problemów z alkoholem. Nigdy nie cierpiał i nie cierpi na chorobę alkoholową - powiedział w TVN24 Zastępca Szefa Kancelarii Prezydenta RP Robert Draba, komentując pytanie Janusza Palikota. Draba zapowiedział, że w tej sprawie będą i odpowiedzi pozew. Według niego to element czarnego PR - wobec prezydenta

Draba: Prezydent nie ma problemów z alkoholem

Autor: antonioni1 14.01.08, 06:20
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Przykra sprawa. Od dawien dawna pisałem tu na tym forum, że Lech Kaczyński wydaje mi się być pod wpływem... już nie Jarka Kaczyńskiego, ale najzwyklejszego alkoholu. Ale ludzie, ludziska powiedzcie mi, co zrobił Rydzyk, pierwszy polityk w państwie polskim i PiS ideologicznie związany z najczystszą polską prawicą? Tylko w kioskach z gazetami nie można kupić alkoholu. Ale każdy sklep spożywczy go ma i żeby to było dziwniej stoisko alkoholowe połączone jest tandemem z cukierkami i ciasteczkami, które kupuje się dla dzieci. Znienawidzona przez PiS PRL próbowała walczyć z alkoholizmem Polaków poprzez wprowadzenie przepisu,że można sprzedawać alkohol po 13-tej. A teraz? Każda stacja benzynowa oferuje szeroki zestaw alkoholi. Obok alkoholi można kupić prymitywne alkomaty. W Norwegii na stacji paliw nawet piwa bezalkoholowego nie znajdziosz. Co zrobiła tzw. prawiczka w celu zlikwidowania alkoholizmu w Polsce? Z pewnością obwinią za polski alkoholizm Zydów, bo to oni po oswobodzeniu z ZSRR zastąpili radziecką zajzerówkę pejsachówką. A że Lech Kaczyński ma takie same problemy z alkoholem co Aleksander to wiem od dawna.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (201-257)
(101-200)
przejdź do: 1-100 101-200 201-257

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.