Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Kaczyński: Widziałem, co się dzieje...

Komentarze do artykułu

Kaczyński: Widziałem, co się dzieje w BUW-ie

- Nie dam się sterroryzować - powiedział Jarosław Kaczyński, komentując oburzenie internautów na jego wczorajszy wywiad dla serwisu internetowego PiS. Jak dodał, nie zmieni swojej opinii o tym, że nie powinno się głosować przez internet. - Każdy ma prawo do swoich przekonań, zamknijmy ten temat - dodał.

Re: Kaczyński: Widziałem, co się dzieje w BUW-ie

Autor: paskudek1 12.03.08, 12:58
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
""Widziałem, co się dzieje w BUW-ie"

- Sam kiedyś przeszedłem się po bibliotece UW, gdzie byłem pracownikiem. Poparzyłem, co młodzi ludzie mają na ekranach komputerów i - wybaczą Państwo - nie będę tego komentował - mówił dziś prezes PiS-u komentując reakcje internautów na forach."
KIEDY ten człowiek pracował w BUWie??? Sale z komputerami z dostępem do internetu znalazły się dopiero w nowym gmachu Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego. Studiowałam na UW w latach 1995-2000, nowy BUW oddano gdzies w 1999 roku. Na stronie sejmu przy nazwisku Jarosłwa Kaczyńskiego podana jest notka: "Staż parlamentarny: senator I kadencji, poseł I kadencji, poseł III kadencji, poseł IV kadencji, poseł V kadencji". Nie chce mi sie teraz dokładnie sprawdzać jak te kadencje przebiegały ale i tak wynika mi z tego zapisu, że od TRZECH kadencji ten człowiek jest posłem, więc KIEDY U DIABŁA miałby pracować w BUWie i przechadzać się po sali komputerowej, patrząc na te bezeceństwa jakie studenci w sieci oglądają??? Że już nie wspomnę, że ta jest zakaz oglądania takich stron.... może by tak się dziennikarze zainteresowali tym etapem kariery zawodowej pana Jarosława??
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-164
(101-164)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.