Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Ha! Ha! Ha!

Komentarze do artykułu

Ateiści i agnostycy pozwali prezydenta Busha do sądu

Największa amerykańska organizacja zrzeszająca ateistów i agnostyków pozwała w piątek do sądu prezydenta USA George'a W. Busha, gubernatora stanu Wisconsin oraz innych amerykańskich urzędników za ogłaszanie co roku Narodowego Dnia Modlitwy.

Re: Ha! Ha! Ha!

Autor: 4g63 04.10.08, 17:00
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
> reedukacji ktore by nauczyly ludzi w co wierzyc a w co nie?

nie przedewszystkim uczyły by myślenia, widzę że masz niewielkie pojęcie o tym co mówisz i o całej sprawie związanej z kościołem, niedość tego odwracasz kota ogonem. do tego przyrównujesz mnie do hitlera... śmieszne to porównanie ale cóż ja mogę...

> od kilkuset lat w watykanie nic nowego nie zbudowali

dobre, ale złote pałace trzeba opłacać, cały watykan musi jeść, wszyscy żołnierze watykanu również (księża) wiesz ile to świat kosztuje rocznie? przecież oni sami na to nie pracują

> kazdy kto ma czelnosc wierzyc w boga automatycznie jest idiota? inaczej byc nie
> moze

każdy kto dał się ogłupić jakiejś religii automatycznie jest idiotą, podtrzymuje, może nie idiotą, ale ofiarą sprytu i 2tys lat badań na ten temat, co jednak nie usprawiedliwia lenistwa umysłowego

> cos takiego caly narod siediz na dupie a gardtka ludzi na nich robi pewnie

nie, tego nie powiedziałem, ale z moich podatków żyją między innymi księża, ja nie jestem katolikiem, i błagam, odwalcie się od mojej pracy i moich podatkó

> mogą się spowiadać, myślą że pójdą do nieba
> skandal!!! jak maja czelnosc robic cos czego nie robia ateisci?

chodziło o to że jest to bardzo niebezpieczne, katolicy myślą np, że ktoś osądzi ludzi którzy im wyrządają krzywdę i tak np taki ksiądz pedofil, nie jest sądzony na ziemi, bo ludzie myślą że go bóg ukarze, nie wspominając już o innych rzeczach
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (201-251)
(101-200)
przejdź do: 1-100 101-200 201-251

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.