Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   domeny.pl oszukują klientów

Komentarze do artykułu

Domeny.pl bezprawnie straszą rejestrem dłużników?

We wtorek pisaliśmy o "opłakanych skutkach nieprzeczytania regulaminu promocji". Temat zauważył także "Dziennik Internautów", który zasugerował, że firma Domeny.pl (bo o nią chodziło w naszym materiale) bezprawnie straszy klientów rejestrem dłużników.

domeny.pl oszukują klientów

Autor: batler70 01.04.09, 10:54
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Odradzam jakikolwiek kontakt z domeny.pl . Ja zarejestrowałem w domeny.pl domenę w promocji. Było to około rok temu. W związku z rezygnacją ( powód nieistotny ) w tym roku nie miałem zamiaru przedłużać tych domen . Jakież moje zdziwienie, kiedy zobaczyłem w mailu treść o niezapłaconym zamówieniu : mail sugerujący wezwanie do zapłaty). Zaglądam na konto w domeny.pl a tam......hahaha : obciążają mnie za " naruszenie warunków regulaminu"... Nie pozostawiam tak sprawy i dzwonię do BOK, Pani informuje mnie że kupując domenę w promocji zobowiązałem się do jej przedłużenia ( przynajmniej raz ) hahaha a czemu nie dwa razy. Co to za praktyki, zmiany regulaminu, niewyraźna informacja o produkcie, zatajanie warunków - rzeczywistych warunków promocji... To działa jak gangsterski padoł oszukujący klientów i wymuszający. AHA : informuję wszystkich, że w dniu zakupu domen w regulaminie promocji nie było słowa o konieczności przedłużania domen, nie było takiej informacji także przy promocji, co za absurd..... Nie polecam, odradzam, brzydzę się takich praktyk. To tak jakbym sprzedawał pączka za 1 złoty ale kiedy klient kupi obciążył go za niezakupienie drugiego 100 złotych...O Boże, ktoś tu jest chory - i nie jestem nim ja...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.