Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: laicyzm jest groźny tylko dla niero...

Komentarze do artykułu

"La Repubblica": najbardziej brutalny atak z Watykanu pod adresem Hiszpanii

"Najbardziej gwałtowny atak" pod adresem Hiszpanii ze strony hierarchy z Watykanu - tak "La Repubblica" podsumowała dziś słowa prefekta Kongregacji Spraw Kanonizacyjnych arcybiskupa Angelo Amato.

Re: laicyzm jest groźny tylko dla nierobów w kiec

Autor: andrzejto1 19.12.08, 17:13
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
monster1972 napisał:

> stąd takie ostre słowa:)
>
> boją się, że dojdzie do sytuacji, gdy będą musieli zacząć pracować,
> jak kazdy normalny człowiek
>
> teraz to mają kurde raj na ziemi, darmozjady cholerne...
>
>
>
>
> Polak-ateista
To tak dla równowagi pogońmy do roboty następujących darmozjadów: Biedronia i spółkę, działaczy związkowych, wieloletnich klientów pomocy spoecznej, byłych pracowników PGR-ów, ekologów, obrońców praw zwierząt i wszystkich innych żyjących za między innymi moje pieniądze w ramach tzw organizacji pozarządowych sponsorowanych przez budżety rządowe i samorządowe. Jeszcze dołóżmy do nich działaczy partyjnych!!!

Bo księża przynajmniej nie zmuszają nikogo do dawania na tacę. A to było o którym napisałem to ja muszę sponsorować.
Bo jak nie to mi komornik zgarnie!

--
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę!!
www.kravmaga-wschod.org.pl
"Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna"
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.