Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Sponsorówki

Komentarze do artykułu

Sponsorówki

Na 900 tys. studiujących w Polsce dziewczyn ponoć co dziewiąta dorabia sobie ciałem.

Re: Sponsorówki

Autor: ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam 26.01.09, 05:16
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Kolejny glupi artykul z POLITYKI , nad ktorym sie wszyscy spuszczaja.
1 na 9 studentek jest sponsorowka? Moze na Marsie, ale nie w Polsce.
Bylam na typowo damskim kierunku i moze gora 2 dziewczyny ze swojej grupy bym PODEJRZEWALA o sprzedawanie sie starszym panom.

Pozatym, czego bronicie tym kobietom? Sa dorosle, ich wybor skad chca miec kase. Po to natura dala urode by z niej korzystac.
WYDAJE mi sie ze wiekszosc tych ukladow nie jest prostytucja, ale spotykaniem sie z osoba ktora sie ceni za cechy charakteru, ktora przy okazji pomaga finansowo. Oprocz seksu pewnie jest jakis zalazek zwiazku, i nie zdziwilabym sie gdyby taki uklad w koncu wyewoluowal w zwykle malzenstwo. I w ktorym momencie taki uklad czyni z kobiety k...?
Jak "daje" rownolatkowi przed slubem to jest normalne chodzenie ze soba, jak "daje" starszemu partnerowi ktory jej pomaga przy okazji to juz sponsoring? Tak gadaja chyba tylko pryszczate studenciny, ktorym zal d.. sciska ze ladne kolezanki wola towarzystwo kulturalnego, dojrzalego faceta pod 40 niz rowniesnika, ktory ma siano we lbie, z ktorym mozna zapomniec o rodzinie "bo on ma jeszcze czas", a plany na przyszlosc takiego chlopaka to np: kupic jutro piwo.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (201-252)
(101-200)
przejdź do: 1-100 101-200 201-252

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.