Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Wysokie Obcasy   Mam obsesję, że mogę być w ciąży

Komentarze do artykułu

Mam obsesję, że mogę być w ciąży

Myślę, że mogę być w ciąży. Boję się, że mogę być w ciąży. Czemu nie brałam tych cholernych hormonów? Może powinnam? Tylko po nich też czułam się okropnie

Mam obsesję, że mogę być w ciąży

Autor: bukanor 30.10.09, 17:05
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
doskonale rozumiem autorkę listu, cieszę się, że ktoś porusza ten temat. Ja też panicznie niemal boję się ciąży. W naszym społeczeństwie panuje przekonanie, że kobieta chce mież dzieci, a jak nie chce, to i tak chce, ale o tym nie wie, jak bedzie miała to pokocha itp. A ja nie chcę. Biore hormony, ale i tak co miesiąc panikuję. Nie wyobrażam sobie tego. To jest dla mnie jak koszmar. Ciaża? Dziecko? Straszne. Mam 20 lat, moje koleżanki powoli wiją gnazdka i zaczynaja mieć dzieci, ale ja sobie tego nie wyobrażam.
Niestety żyję w Polsce, moimi jajnikami i macica rządzi Państwo i nie mogę ich sobie podwiązać, dlatego przez następne 30 lat będę co miesiąc panikować, chyba, że wcześniej dostanę z tego powodu nerwicy. ;-((((
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.