Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Wysokie Obcasy   Bibioteka

Komentarze do artykułu

Horror w bibliotece

Jako tegoroczna maturzystka zajmuję się teraz pisaniem bibliografii na maturę z języka polskiego. W celu znalezienia potrzebnych mi książek udałam się dziś do biblioteki miejskiej. Nie liczyłam na to, że ktoś z miłą chęcią mi pomoże i wyjdę z torbą pełną książek, niestety nie myślałam też, że zrażę się do tego stopnia

Bibioteka

Autor: tibarngirl 18.02.10, 21:26
Przyznam się, że mnie też nigdy nie spotkała taka sytuacja... korzystam z biblioteki rejonowej z obu działów (dzieci i dorośli) i w obu obsługa jest bardzo przyjazna(dla dzieci) lub przynajmniej traktująca człowieka normalnie (dla dorosłych). Oprócz tego odwiedzam BUŁ i parę bibliotek wydziałowych UŁ i także nic mnie takiego nie spotkało. Może po prostu znajdź inną placówkę? Nie wierzę, aby nie było innych bibliotek w Twojej okolicy! Polecam też stosunkowo nowe biblioteki cyfrowe (poszukam linków jeśli sama sobie nie poradzisz, teraz nie wstawiam bo mam taki śmietnik w zakładkach, że głowa mała), w przypadku których większość książek możesz pobrać nawet bez zakładania konta, a wystarczy tylko wtyczka do firefoxa. Książki są fotografowane, kompletne wraz ze stroną tytułową i danymi, więc spokojnie mogą być użyte w bibliografii. Powodzenia w pisaniu! U mnie magisterka :P
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.