Pamiętaj o tym, że dziecko w takim wieku raczej nie sygnalizuje, że zrobiło kupę. Jak zacznie płakać, to przyczyn może być mnóstwo. Tedy, żeby nie urażać zmysłu estetycznego O¶wieconego Bezdzietnego, rodzic z dzieckiem powinien biegać co pół godziny do toalety, żeby sprawdzić pieluchę.
WypowiedĽ o tej pielusze przypomniała mi historię, jak to moja znajoma tłumaczyła mi, dlaczego nie chodzi do ko¶cioła: "a bo ksi±dz to taki czy inny, a w ogóle to kiedy¶ jaka¶ baba nadepnęła mi na nogę". Dziecinada i żenada. Klara z artykułu też jest dziecinna, albo ma jaki¶ kompleks, skoro argumentuje tak niepoważnie. Jeżeli co¶ takiego j± brzydzi - to niech odwróci wzrok. Ciekawe, czy brzydz± j± psy sraj±ce na trawniku - jeżeli tak, to musi mieć niezł± jazdę, jak wychodzi z domu.
--
Mali ludzie. Wierz±, że jak mnie zniszcz±, to urosn±.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶ć z tego tytułu odpowiedzialno¶ć karn± lub cywiln±. Regulamin.