Dodaj do ulubionych

użytkowanie piekarnikaelectolux eob66713x

06.03.10, 11:06
Witam. Od niedawna jestem użytkownikiem tego piekanika i mam mały z
nim problem.Podczas pieczenia na wewnętrznej szybie osadza się
woda,duża ilość .Gdy otwieam drzwiczki to chlupie na podłogę i na
meble.Moim zdaniem jest coś nie tak ,zdaniem fachowców, że
skraplanie się przy tych piekarnikach to normalne,i nie widzą
powodów do intyerwencji.W moim przypadku pieczenie udek kurczaka
kończy się po dwóch godzinach i jest on ugotowany a nie
upieczony.Może ktoś rówież ma ten typ piekarnika i może coś o nim
powiedzieć?Dodam że dostęp powietrza jest dobry z każdej strony.
Edytor zaawansowany
  • kaakew 06.03.10, 11:17
    Przepraszam ,podałam błędny nr.piekarnika.Jestem nowa na forum i nie
    wiem jak zamknąc dany wątek.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.