Dodaj do ulubionych

Szynkowar jaki polecacie?

11.11.14, 12:42
No właśnie jak w temacie ,na allego duży wybór nie wiadomo czym się kierować,jaki kształt jakiej firmy na co zwracać uwagę z góry dziękuję.
Edytor zaawansowany
  • bonia.dwa 03.01.15, 23:59
    prl-kuchniadanusi.blogspot.com/2013/07/szynkowar-osonki-barierowemarynator-i.html
    w tym blogu Danusia opisuje o szynkowarze
  • kam.la 18.01.15, 10:26
    Polecam ten mykitchen.pl/szynkowar-z-termometrem-Presto-Tescoma.html
    Jest z tworzywa sztucznego z silikonową uszczelką. Pomieści 1kg mięsa, ale można też zrobić szyneczkę z połowy mięsa.
  • helka121 06.02.15, 11:47
    Kierować się zdrowym rozsądkiem. Kupić taki, w który potem nie trzeba już inwestować. Po co kupować taki do którego potrzebne są woreczki. Każdy woreczek (nawet taki dopuszczony do kontaktu z żywnością) to chemia. Nie kupować również aluminium - dawne czeskie szynkowary i podejrzewam,że niektóre teraz produkowane również są z aluminium. Pytać sprzedającego o materiał z którego są zrobione. Napewno nie są one tanie- stal nie jest tania.
    A kształt według mnie jest nieistotny.
  • mysliciel662 27.03.15, 20:14
    Polecałabym ze stali nierdzewnej.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka