Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację wyników

21.06.17, 18:38
Witam,

Bardzo proszę o interpretację wyników:

FT4 12.70% [ wynik 13.27, norma (12 - 22)]
FT3 30% [ wynik 4.21, norma (3.1 - 6.8)]
TSH 1,2

Z góry dziękuję i pozdrawiam
Magda
Edytor zaawansowany
  • 23.06.17, 20:10
    Musisz napisać więcej o osobie, samopoczuciu i objawach.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.