Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji wynikow

28.06.17, 14:22
TSH 1.7900 ulU/ml 0.2700-4.2000
FT4 1.12 ng/dl 0.93-1.70.
FT3 3.88 pg/ml 2.00-4.40
Edytor zaawansowany
  • 28.06.17, 16:06
    Wiek: 23, mezczyzna
    Objawy: wypadanie wlosow, wlosy przy uszach zaczely sie krecic( Grube, szorstkie z wygladu przypominajace zakrecony drut)

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.