Dodaj do ulubionych

Prośbą o interpretację wynikow

10.07.17, 18:22
Witam, co sądzicie o tych wynikach? Z tarczyca mialam przeboje z niedoczynności przeszła w gravesa. Teraz jestem po ciąży bez leków od ok roku. Problem mam taki, że nie mogę zrzucić nadwagi mimo zmiany w sposobie żywienia (bez cukru, glutenu itp.)
Tsh 1.227 (0.350-4.940)
Ft3 3.27 (1.71-3.71)
Ft4 1.08 (0.70-1,48)
Wizyta u endo pod koniec października.
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.