Dodaj do ulubionych

Proszę o interpretacje wyników

21.07.17, 20:46
Witam,
Proszę o interpretację wyników FT3 i FT4.
TSH-0,916 mlU/L (0,27-4,20)
FT3-4,77 pmol/l (3,10-6,80)-45,14%
FT4-17,18 pmol/l (12-22)-51,80%
FT4 odrobinę za duże?
Edytor zaawansowany
  • 26.07.17, 15:41
    Te wyniki wyglądają bardzo dobrze. Dlaczego postanowiłaś zbadać hormony? Coś cię zaniepokoiło?

    Jeśli podejrzewasz problemy z tarczyca, zrób sobie test:
    www.chorobytarczycy.eu/test/test.html#0

    --
    inteligentny-projekt.pl

    kazdystudent.pl
  • 26.07.17, 19:00
    witam
    Proszę o interpretację wyników FT3 i FT4.
    TSH 11,799 mlU/L(0,350-4,9400
    FT3 2,19 mlU/L(1,71-3,71)
    FT4 0,74 mlU/L(0,71-1,48)
    BIORĘ EUTYROX 125
  • 26.07.17, 20:12
    Mam zdiagnozowane Hashi od 3 lat. I drugi raz od 3 lat zrobiłam całą trójkę i stąd moje pytanie o FT3 i FT4smile
    Pozdrawiam

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.