Dodaj do ulubionych

co on oznacza

31.07.17, 19:49
FT4 51.15% [ wynik 11.21, norma (7.86 - 14.41)]

FT3 53.18% [ wynik 4.97, norma (3.8 - 6)]
Edytor zaawansowany
  • 31.07.17, 20:59
    Moim zdaniem są to calkiem nie zle na równym poziomie wyniki. Ale podaj jeszcze Tsh.
  • 31.07.17, 21:00
    Dodatkowo opisz co skłoniło cie do wykonania badań. Objawy itp.
  • 01.08.17, 12:05
    tsh 1,356 o,340-5,600 zelazo 65[60-180] pol roku wczesniej bylo tak tsh2,070 FT4 50.84% [wynik 11.19, norma (7.86 - 14.41)]

    FT3 45.91% [wynik 4.81, norma (3.8 - 6)] dodam ze dlugo przed kiedy podjelam sie zrobic badania w tym kierunku czulam sie bardzo zle w tym czasie nie prowadzilam diety obkawy byly kolatanie serca jak by mialo mi wyskoczyc, nerwowosc,zawroty glowy,bol miesni trudnosci przy wejsciu po schodach,drzenie rak ciala,spadek libido,szumy w uszaccg.to tak w sktocie 1 badanie zrione po pol rokyu diety i oblawy ustapily nie wszystkie pozostaly zawroty ale nie tak czeste jak wczesniej nasilaja sie w czasie zblizajacej sie miesiaczki nerwowosc pozostala,libido,szumy,kolejne badanie wykonalam ponownie po pol roku w mojej rodzinie choroby tarczycy instnieja dziadek kuzynki dlatego je wykonalam

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.