Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację wyników

02.08.17, 14:41
Dzień dobry,

mam 44 lata, moje wyniki to:
TSH 1,560 (norma 0,270-4,200)
fT3 4,7 (norma 3,1-6,8)
fT4 15,21 (norma 12-22)

Jestem często zmęczona, śpiąca, libido zerowe, waga rośnie i nie chce spaść, mam częste zaparcia. Czy powinnam się martwić/wykonać dodatkowe badania?

Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.