Dodaj do ulubionych

Prośba o interpertacje wyników

12.08.17, 15:34
Zrobiłam niedawno badania.
TSH 1,077 normy 0,55 - 4,78
FT3 5,69 normy 3,8 -6
FT4 11,03 normy 7,86 - 14,41
Przyjmuję stale Euthyrox dawka 37,5 mikrograma, jednak nadal nie czuję się dobrze. Mam ciągłe problemy ze snem, stale jestem zmęczona, mam zaniki pamięci. Niestety wszelka dyskusja z lekarzem jest niemożliwa - on twierdzi, ze wszystko jest ok.
Mogę prosić o poradę, co jeszcze zrobić.

Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.