Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o analizę wyników

16.08.17, 23:06
Jestem w 37 tyg ciąży. Wynik TSH 3.16,
FT3 2.63 17.37%,
TS4 0.92 3.45%.
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Magda
Edytor zaawansowany
  • 17.08.17, 08:14
    Dodam, ze norma FT3 to 2.30-4.20
    FT4 0.89-1.76.
  • 17.08.17, 19:55
    Witam Pani Magdo
    Terminologia zarezerwowana tylko dla medyków akademickich.
    Organizm człowieka trzeba traktować jako całość i bez możliwości sprawdzać jeden organ.
    przyczyna stanu zdrowia może być zupełnie inna.
    a tak zacznie Pani leczyć skutem (lekami - trucizną ) albo skierują na usunięcie tarczycy.

    Polecam ocenę stanu zdrowia - możliwa na odległość
    Podaje prawdziwą przyczynę co się z Panią dzieje.
    uzdrowiciel-jasnowidz.pl/kontakt/
    Więcej informacji na moim profilu.

  • 18.08.17, 14:16
    Większej głupoty to chyba nie słyszałam...

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.