Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

31.08.17, 20:59
Dobry wieczór smile
Zwracam się do Was z wielką prośbą o interpretację moich wyników. Dodam, że mam zdiagnozowane Hashimoto i zaczynałam od TSH około 10. Aktualnie biorę Letrox 100.
Wyniki z dzisiaj:
TSH 0,278 (0,35-5,5)
FT3 4,04 (2,3-4,2)
FT4 1,31 (0,89-1,76)
Dziwi mnie, że pomimo takiego niskiego TSH nadal moje samopoczucie jest tragiczne. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę smile
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.