Dodaj do ulubionych

możesz się wypowiedzieć odnośnie wyników?

12.09.17, 14:08
witajcie czy mogę prosić o interpretację, wiem że nie jesteście lekarzami ale na pewno bardziej doświadczone niż ja. To moje pierwsze wyniki badań, niby wszystko w normie ale samopoczucie do bani, a do tego częste spadki cukru

TSH 0,984 (0,350-4,000)

FT4 0,85 (0,70-1,48) 19.23%

FT3 2,01 (1,71-3,71) 15.00%

ATPO 0,24 (<5,61)

Dzięki za zainteresowanie wiem że jest Was tu wiele które mają podobne problemy.
Edytor zaawansowany
  • 18.09.17, 14:18
    skoro tak niskie hormony dają TSH poniżej 1 to oznacza, że masz dość niski metabolizm. Ja jestem zwolennikiem diety przyspieszającej metabolizm (H. pomroy) w takim wypadku, zanim włączysz jakiekolwiek leczenie hormonalne.
  • 18.09.17, 14:54
    dzięki chociaż za tyle

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.