Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację wyników

24.10.17, 18:44
Witam, moje wyniki to
TSH 2,192 norma 0,55-4 czyli 47,59%
FT3 4,61 norma 3,5-6,5 czyli 37%
FT4 17,34 norma 11,5-22,7 czyli 52,14%
anty-TG 6,72 norma 0-4,11 czyli 163,5%
anty-TPO 245,79 norma 0-5,61 czyli 4381,28%
W usg tarczycy tarczyca niepowiększona, hipoechogeniczna, bez zmian ogniskowych, z pasmowatymi obszarami hipoechogenicznymi, prawdopodobnie wokół przegród międzyzrazikowych.
Nie wiem czy wiek ma tu znaczenie, jeśli tak to mam 27 lat.
Edytor zaawansowany
  • 24.10.17, 20:56
    Idź do endokrynologa wyniki wskazują na hashimoto.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.