Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację wyników

24.11.17, 14:20
Dzień dobry.
Bardzo proszę o interpretację moich wyników.
Biorę małą dawkę euthyroxu - 25 mcg od trzech miesięcy.

Aktualne badania:
ft4 - 14,28 (10,60 - 19,40)
ft3 - 2,66 ( 2,28 - 5,40)
tsh - 1,43
anty-tpo - 178 (0,00 - 34,00)

3 miesiące temu tsh - 4,030

Dziękuję za poświęcony czas!
Pozdrawiam serdecznie
Edytor zaawansowany
  • 12.12.17, 21:45
    Jaką masz diagnozę? Hashimoto?
    Za Hashimoto - świadczy wysoki poziom przeciwciał a-TPO - 178 (0,00 - 34,00)
    Proszę przelicz na % wyniki z pierwszej strony tego forum. Euthyrox 25 to najmniejsza, zaledwie wprowadzająca dawka. Endokrynolog kiedy zaproponował przyjść do kontroli?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.