Dodaj do ulubionych

prosba o interpretacje wynikow

25.11.17, 12:21
FT4 34.30% [ wynik 15.43, norma (12 - 22)]

FT3 52.08% [ wynik 3.25, norma (2 - 4.4)]
tsh0,680 oprocz tego fatalnie sie czuje ,mam mase objawow niedoczynnosci ,temp ciala 35,5 to standard ,nigdy sie nie leczylam,to moje pierwsze wyniki
Edytor zaawansowany
  • 28.11.17, 17:47
    USG tarczycy zrób i ferrytynę.
  • 28.11.17, 20:09
    Jaki masz poziom tsh?
  • 12.12.17, 21:41
    TSH - 0,68
    >USG tarczycy zrób i ferrytynę.

    oraz B12, D3

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.