Dodaj do ulubionych

Interpretacja wynikow

01.12.17, 15:29
Proszę o interpretację wyników:
FT4 48.40% [ wynik 16.84, norma (12 - 22)]

FT3 39.73% [ wynik 4.57, norma (3.1 - 6.8)]

Tsh 2,120 norma (0,27-4,2)
Edytor zaawansowany
  • 12.12.17, 21:38
    forum.gazeta.pl/forum/w,94641,165179156,165179156,Hormony_tarczycy_prosze_o_interpretacje.html#p165236485

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.