Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

12.12.17, 22:31
Witam, z powodu złego samopoczucia, wypadania włosów, przyrostu masy ciała mimo ćwiczeń i diety, ciągłego zmęczenia, senności, suchej skóry, postanowiłam zrobić badania związane z tarczycą. Dodam, że na niedoczynność choruje moja babcia i siostra. Dołączam moje wyniki, proszę o interpretację oraz dalsze kroki co powinnam zrobić.
TSH 5,32 [0.3-4.6]
FT4 1,03 [0.93-1.7]
FT3 3,2 [2-4.4]
A TPO 14,85 [0-34]
Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
Edytor zaawansowany
  • niebopodsufitem 13.12.17, 10:06
    USG tarczycy ,kalkulator procentowy hormonów , test na niedoczynność ,i wizyta u endo ,pozdrawiam

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.