Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o interpretacje

26.01.18, 17:19
Witam odebrałam dziś wyniki, jednak nie czuję się najlepiej a wyniki są według norm labolatorium ok.
FT3 3,67 (2,30-4,20) 72,11%
FT4 1,55 (0,89-1,76) 75,86%
TSH 0,625 (0,550-4,780) 1,77%
ATG <25 (<60)
ATPO <37 (<60)
Proszę o interpretacje oraz czy muszę się wybrać do endokrynologa, badania robiłam prywatnie bez zlecenia lekarza. Wiek 27lat. Pozdrawiam
Edytor zaawansowany
  • djpa 28.01.18, 18:35
    Pod względem tarczycy wyniki idealne.
  • klaudia2622 28.01.18, 18:40
    Dziękuję za odpowiedź.
  • laura.phys 29.01.18, 09:50
    Ale ta idealiści może być pozorna. Ja tez w czasie rzutu miałam idealne wyniki. Powtorzylabym badania za 6-8 tygodni. Napisz coś więcej o objawach.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.