Dodaj do ulubionych

Kolejne badania?

31.01.18, 19:13
Witam serdecznie.
Dzisiaj odebrałam wyniki badań.
Tsh-2,49 , ft4 - 11.95, ft3 - 4.36. Mieszczę się w normie? Pozdrawiam.
Edytor zaawansowany
  • muktprega1 02.02.18, 00:24
    >Tsh-2,49 , ft4 - 11.95, ft3 - 4.36. Mieszczę się w normie?

    Tego nie wiemy, bo norm nie podałaś smile
    Laboratoria mają różne normy, dlatego przeliczamy je na % (pierwsza strona forum - kalkulator)

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.