Dodaj do ulubionych

Tarczyca 15-16% Tg podwyższone, łysienie :(

02.02.18, 22:20
Witajcie smile
proszę o interpretację wyników :
FT 4 - 0,78 ( 0,65-1,48) 15,66%
FT 3 - 2,80 ( 2,5-4,3) 16,67%
TSH - 1,7 ( 0,36-5,3)
TP - 49,9 ( 0-40 )
TPO-31,5(28-60)
Mam silny świąd ciała i głowy , lecą włosy i mam dwa łyse placki od kilku miesięcy ( jest meszek ) , skóra mega sucha , senność straszna .
Dodam ze przez prawie rok brałam jod (endo zlecił ) i nabawiłam się nadczynności tarczycy z której teraz wychodzę /wyszłam.
Czy te objawy wiązać z tarczycą czy szukać gdzie indziej ?
z góry dzięki za odpowiedzi
Magda smile

Edytor zaawansowany
  • madziara1208 02.02.18, 22:21
    TG -49,90 ( Przepraszam za literowke )
  • madziara1208 17.02.18, 20:49
    nikt mi nic nie powie sad

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.