Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników

13.02.18, 13:55
Chcialabym prosić o interpretację moich wyników smile

Ft4 60.10% 18.01 (norma 12-22)
Ft3 44.35% 4.74 (norma 3.13-6.76)
TSH 1.34 (norma 0.27-4.2)
Ferrytyna 49.24 (norma 13-150)

Z góry dziękuję !
Edytor zaawansowany

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.