Dodaj do ulubionych

Interpretacja wyników.

21.03.18, 22:17
Witam. Czy może ktoś mniej więcej powiedzieć mi coś na temat moich wyników tarczycy smile
TSH 1,873 ( norma: 0,38-5,33)
FT3 3,11 ( norma: 2,5-4,3)
FT4 0,80 ( norma: 0,65-1,48)
Anty-TG <15.0 ( norma: 0-40)
Anty-TPO <28.0 (norma: 28-60)

Procentowy stosunek FT3 i FT4
FT3 33,89%
FT4 18,07%

Z góry dziękuję smile
Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 23.03.18, 10:56
    jak się czujesz?
  • dajankowicz 15.04.18, 21:44
    Na pewno lekarz smile Może napisz coś więcej o sobie- w jakim jesteś wieku, czy masz jakieś dolegliwości, czy leczysz się na cos? Wyniki wydają sie być OK, wszystko w normie, ale dodatkowe informacje pewnie by ułatwiły interpretację. Jak chcesz szybko skonsultować je z endorynologiem to polecam edoktor.24.pl, zobacz czy na ich fanpage’u nie ma akurat kodu
    rabatowego.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.