Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyników

24.03.18, 21:52
Dzień dobry,
Proszę o pomoc w interpretacji poniższych wyników:
Tsh 0,875 (0,550-4,780)
Ft4 1,42 (0,89-1,7)
ATg 15,7 (<60)
ATPO 28 (<60)

Edytor zaawansowany
  • flanelka.5 31.03.18, 17:43
    jeśli to bez leków to tylko pozazdrościć.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.